Onze kwaliteit

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze kwaliteit van zorg en serviceverlening.

Specifieke indicatoren waar wij op sturen  zijn:


Focuszorg is onderdeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Ziekenhuis Gelderse Vallei beschikt over een groot aantal kwaliteitskeurmerken.

Uitgelicht:

1. NIAZ accreditatie

NIAZSinds 2006 beschikt Ziekenhuis Gelderse Vallei over de NIAZ-accreditatie. Dit is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ). Dat betekent dat ons ziekenhuis een adequate én veilige organisatie is.
 

2. Gastvrijheidszorg met sterren

Gastvrijheidszorg met sterrenIn de gids ‘Gastvrijheidszorg met sterren’ heeft Ziekenhuis Gelderse Vallei de hoogst mogelijke score van vijf sterren toegewezen gekregen voor de gastvrijheid.

Onderzoek uitgevoerd in 2014

 

3. Achmea Pluscertificaat Heup- en Knievervanging

AchmeaZiekenhuis Gelderse Vallei heeft het Plus-certificaat Heup- en Knievervanging ontvangen, omdat het goed scoort op patiëntervaringen, percentage wondinfecties, percentage noodzakelijke heroperaties en niet bovengemiddeld snel voor een operatie kiest, terwijl er nog andere opties voor behandeling zijn.


4. Menzis Topzorg keurmerk

topzorg menzisZiekenhuis Gelderse Vallei heeft een TopZorg-predikaat voor verschillende operatieve behandeling, waaronder: liesbreukoperaties
Voor alle TopZorg behandelingen geldt dat de behandeling voldoet aan hoge kwaliteitseisen, u snel terecht kunt voor een behandeling en u uitstekend wordt geïnformeerd over de behandeling en de nazorg.