Behandelingen

Bekkenbodemzorg
Na uw verwijzing door de huisarts, bellen wij u op en vult u een vragenlijst in. Daarna krijgt u een afspraak met een of enkele specialisten in het ziekenhuis. In overleg met u wordt de voor u beste  behandeling gekozen. Is dit een operatie dan kunt u hiervoor binnen 10 werkdagen bij onze gespecialiseerde artsen terecht. De operatie wordt over het algemeen als weinig belastend ervaren en de kans dat het urineverlies helemaal verdwijnt is groot, rond de 86%.
Lees hier meer >

Galblaasoperatie
Tijdens uw polikliniekbezoek bespreekt u met de chirurg uw klachten en wordt de diagnose vastgesteld. Wanneer galstenen uw klachten veroorzaken is een operatie vaak nodig. Hierdoor gaan de klachten over en worden complicaties voorkomen. In overleg met u wordt de voor u beste behandelmethode gekozen.
Lees hier meer >

Knie-kijkoperatie
De orthopedisch chirurg bespreekt uw klachten en onderzoekt de knie. Samen met de gemaakte röntgenfoto kan hij bepalen wat de behandelmogelijkheden zijn. Wanneer direct duidelijk is dat er iets in de weg lijkt te zitten in uw knie, dan wordt de operatie meteen gepland. Vaak zal echter nog een MRI-scan worden gedaan om de diagnose te bevestigen.
Lees hier meer >

Liesbreukoperatie
Een liesbreuk verdwijnt niet vanzelf. Meestal moet u eraan geopereerd worden. Onze chirurgen opereren jaarlijks 400 liesbreukpatiënten en zijn gespecialiseerd in de diverse operatietechnieken bij liesbreuk. Zij kunnen samen met u een behandeling op maat afspreken.
Lees hier meer >